Gå tilbake til kolvereid.no
KONTAKTINFO:
Adr: Kunnskapshuset
7970 Kolvereid
Tlf.: 97 97 60 65
Mob.: 97 97 60 65
Fax: 74 38 96 01
E-post: torkil@marsdal.no
Produktkategorier:
- Musikkarrangementer
- Datakurs
- Dagspresse
- Fagpresse
- Bedriftsrådgiving
- Grafiske tjenester
- Informasjonsrådgiving
- Internett-tjenester
- Reklame
Bidragsyter i Arena Trøndelag
Publisert: 15.06.2006

MER INFORMASJON:
Arena Trøndelag 1/2006 (pdf)
marsdal.no er bidragsyter i Konjunkturbarometeret Arena Trøndelag 1/2006.

Arena Trøndelag er et bredt samarbeid mellom Sør- og Nord-Trøndelag fylkeskommuner, Trondheim kommune, Innovasjon Norge i begge fylkene, NHO Trøndelag, Næringsforeningen
i Trondheim, LO i begge fylkene, Aetat i Nord- og Sør-Trøndelag samt SpareBank 1 Midt-Norge.

To ganger i året skal det utgis en publikasjon som tar pulsen på Trøndelag og beskriver status og framtidsutsikter innenfor utvalgte områder og bransjer. Arena Trøndelag 1/2006 omhandler kysten, ikke minst en av de viktigste næringene i kyst-Trøndelag: Havbruk.
Det var på denne bakgrunnen at informasjonssjef Roger Rein i Nord-Trøndelag valgte å kontakte meg. Arena Trøndelag ønsket et intervju med en av regionens beste innen havbruk. I fellesskap kom vi fram til at oppdrettsgründer Finn Sinkaberg var et godt case; Han har aldri levert røde tall, og etter et tiår med store oppkjøp og konserndannelser står virksomheten fortsatt solid plantet i regionen med sitt lokale eierskap. Samtidig har han ikke gitt opp gründervirksomheten; under samtalen kom det nemlig fram at han har tro på mer havbruksvirksomhet på land - nå gjelder det for næringa å fortsette industrialiseringen man har gjort til sjøs også på land...

Du finner intervjuet med Finn Sinkaberg på side 14 i Arena Trøndelag (klikk på lenken i "Mer informasjon"-boksen under bildet).

Arena Trøndelag skal gi et godt bilde av situasjonen i landsdelen og gi et grunnlag for bedre koordinering samt bedre og mer tidsriktige prioriteringer og valg. Publikasjonen skal også formidle gode historier og intervjuer med personer som til sammen beskriver et troverdig bilde av både utfordringer og muligheter.

Tips en bekjent om dette!
ANDRE:
Deltar på medieseminar om nettaviser
28.4.2010
Torkil Marsdal Hanssen er invitert til å holde foredrag om hvordan landets første nettavis ble til i Brønnøysund 6. mars 1995.
Fadder vår
31.10.2008
Tekst til Kolvereid aspirant-, barne- og ungdomskors 70-årsgave til Kolvereid Mannskor: Fadderkoret gir fadderne en real faddergave: 500 kroner til SOS-barnebyer!
Web-journalist nr 1
Her er journalisten som publiserte på landets første webavis.
10.3.2008
Om jeg ikke er landets eldste webjournalist, så er jeg kanskje den første...
Utenriks for Fiskaren
21.6.2006
marsdal.no leverer artikler til mange forskjellige publikasjoner, senest et intervju med den irske MEPen (member of european parliament) Sean O'Neachtain.
GRAFIKK
Kuuule plakater
marsdal.no lager gjerne plakater til din forestilling eller arrangement.

Fra kr 500