Gå tilbake til kolvereid.no
KONTAKTINFO:
Adr: Kunnskapshuset
7970 Kolvereid
Tlf.: 97 97 60 65
Mob.: 97 97 60 65
Fax: 74 38 96 01
E-post: torkil@marsdal.no
Produktkategorier:
- Musikkarrangementer
- Datakurs
- Dagspresse
- Fagpresse
- Bedriftsrådgiving
- Grafiske tjenester
- Informasjonsrådgiving
- Internett-tjenester
- Reklame
Utenriks for Fiskaren
Publisert: 21.06.2006

marsdal.no har levert utenriksstoff til Fiskaren.
marsdal.no har levert utenriksstoff til Fiskaren.
MER INFORMASJON:
Artikkel på Fiskaren.no
marsdal.no leverer artikler til mange forskjellige publikasjoner, senest et intervju med den irske MEPen (member of european parliament) Sean O'Neachtain.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med en frilanstur til Irland i mai, som kom i stand etter invitasjon fra Interreg-programmet AquaReg. hvor Midt-Norge samarbeider med både Irland og Spania om akvakultur.

Sean O'Neachtain er irsk representant i Europaparlamentet, og deltok på AquaReg Forum som ble arrangert i Galway i Vest-Irland. 0'Neachtain deltok i kraft av sitt verv i EUs fiskerikomité. Etter hans innlegg på konferansen, fikk jeg en prat med han, og det viste seg at han medio juni skulle presentere sin rapport om EUs fiskeripolitikk for Europaparlamentet.
O'Neachtain deler synet på at de såkalte EU-trålerne er til større skade enn lykke for europeisk fiskerinæring, og han vil gjerne spille på lag med norske myndigheter i å øve press på EU slik at man styrker kystfisket på bekostning av det han kaller en grisk trålervirksomhet.

Til tross for at den irske politikeren tidligere har jublet for innføring av sanksjoner mot norsk laksenæring, fant jeg det opportunt å ta med kystfiskebudskapet hjem til Norge. Og Fiskaren var enig. Dermed ble det spalteplass for O'Neachtain i en av de viktigste publikasjonene for norsk fiskerinæring.

marsdal.no har for øvrig fått publisert flere artikler fra AquaReg-turen til Irland, blant annet i Namdalsavisa.no. Klikker du på linken under, kommer du til artikkelen i Fiskaren.

Tips en bekjent om dette!
ANDRE:
Deltar på medieseminar om nettaviser
28.4.2010
Torkil Marsdal Hanssen er invitert til å holde foredrag om hvordan landets første nettavis ble til i Brønnøysund 6. mars 1995.
Fadder vår
31.10.2008
Tekst til Kolvereid aspirant-, barne- og ungdomskors 70-årsgave til Kolvereid Mannskor: Fadderkoret gir fadderne en real faddergave: 500 kroner til SOS-barnebyer!
Web-journalist nr 1
Her er journalisten som publiserte på landets første webavis.
10.3.2008
Om jeg ikke er landets eldste webjournalist, så er jeg kanskje den første...
Bidragsyter i Arena Trøndelag
15.6.2006
marsdal.no er bidragsyter i Konjunkturbarometeret Arena Trøndelag 1/2006.
GRAFIKK
Kuuule plakater
marsdal.no lager gjerne plakater til din forestilling eller arrangement.

Fra kr 500