Gå tilbake til kolvereid.no
KONTAKTINFO:
Adr: Kunnskapshuset
7970 Kolvereid
Tlf.: 97 97 60 65
Mob.: 97 97 60 65
Fax: 74 38 96 01
E-post: torkil@marsdal.no
Produktkategorier:
- Musikkarrangementer
- Datakurs
- Dagspresse
- Fagpresse
- Bedriftsrådgiving
- Grafiske tjenester
- Informasjonsrådgiving
- Internett-tjenester
- Reklame
Webredaktør

Trenger du hjelp til oppdatering av dine nettsider? Hjelpen trenger ikke være langt unna.

Og få norske mediebedrifter kan skilte med større erfaring fra nettpublisering enn marsdal.no: I 1995 ble Torkil Marsdal Hanssen landets første nettjournalist, da Brønnøysunds Avis lanserte sin første publiseringsløsning. Siden har Marsdal Hanssen hatt ansvaret for en rekke nettsteder for kunder lokalt og nasjonalt.

Interreg.no er en portal for den norske deltakelsen i det store Interreg-programmet som finansieres av EUs strukturfond. Portalen oppdateres med nyheter og holder orden på kontaktinformasjon, generell Interreg-informasjon og mer enn 400 Interreg-prosjekter med norske deltakere. Oppdragsgiver er Kommunal- og regionaldepartementet.

Kolvereid.no er lokalportalen for Norges minste by og Nærøy kommune. Sidene driftes av Multimedia Namdal AS.

Utvikling i Nord-Trøndelag er en portal for RUP i Nord-Trøndelag, som eies av Nord-Trøndelag fylkeskommune. Sammen med Multimedia Namdal AS har Marsdal Hanssen utviklet portalløsningen, og har også delansvar for publisering på nettstedet sammen med publiseringsområdet for RDA-styret i fylkeskommunen.
Tips en bekjent om dette!
ANDRE:
Frilanseren i Ytre Namdal
marsdal.no har vært bidragsyter i årets juleavis for kystbyen Rørvik. Hovedreportasjen, et lengre intervju med avtroppende rektor Asbjørn Lundeberg ved Ytre Namdal videregående skole, er levert av marsdal.no.
Presentasjoner for søkemotorer
Få norske skribenter har lenger erfaring fra publisering på Internett enn Torkil Marsdal Hanssen. Denne kompetansen kan gjøre dine nettpresentasjoner mer attraktiv for søkemotorene, slik at du får høyere rating.
Foto
marsdal.no har over 15 års erfaring fra journalistisk fotografering. De siste ti årene har jeg tatt bilder til en rekke forskjellige publikasjoner.

Pris etter avtale.
Frilansjournalist
Jakter du på nyhetsartikler eller bilder? Frilansjournalist og fotograf Torkil Marsdal Hanssen står klar!
NYHETER
Deltar på medieseminar om nettaviser
28.4.2010
Torkil Marsdal Hanssen er invitert til å holde foredrag om hvordan landets første nettavis ble til i Brønnøysund 6. mars 1995.