Gå tilbake til kolvereid.no
KONTAKTINFO:
Adr: Kunnskapshuset
7970 Kolvereid
Tlf.: 97 97 60 65
Mob.: 97 97 60 65
Fax: 74 38 96 01
E-post: torkil@marsdal.no
Produktkategorier:
- Musikkarrangementer
- Datakurs
- Dagspresse
- Fagpresse
- Bedriftsrådgiving
- Grafiske tjenester
- Informasjonsrådgiving
- Internett-tjenester
- Reklame
Presentasjoner for søkemotorer

Få norske skribenter har lenger erfaring fra publisering på Internett enn Torkil Marsdal Hanssen. Denne kompetansen kan gjøre dine nettpresentasjoner mer attraktiv for søkemotorene, slik at du får høyere rating.

Siden 2001 har Torkil Marsdal Hanssen vært involvert i utviklingen av flere større databaser og større publiseringsløsninger på Internett. Flere av disse har fått bemerkelsesverdig høy rating på de mest bruke søkemotorene.

- Google er verdens største søkemotor, og det er ikke uten grunn at dette merkevarenavnet er blitt et verb! Millioner av mennesker googler hver eneste dag for å finne akkurat det de er på jakt etter, og vi vet at stadig flere foretrekker nettsøk framfor å lete i kataloger eller ringe rundt for å finne det de leter etter. Derfor vil det bli stadig viktigere å bli høyt ratet på søkemotorene, sier Marsdal Hanssen.

Som aktiv webjournalist siden 1995 (var med å startet Norges første nettavis i Brønnøysund i mars dette året) vet han en del om hva som kreves for å bli rangert på de første sidene på søkemotorene. Marsdal.no kan hjelpe deg med å utforme dine nettsider slik at du scorer bedre på de viktige søkemotorene.
- Det er ikke uvesentlig hva du skriver på dine nettsider, sier han.
Tips en bekjent om dette!
NYHETER
Deltar på medieseminar om nettaviser
28.4.2010
Torkil Marsdal Hanssen er invitert til å holde foredrag om hvordan landets første nettavis ble til i Brønnøysund 6. mars 1995.